Παρέμβαση του Μένουμε Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το μεταναστευτικό αδιέξοδο, το ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας και των ΜΚΟ, των γκέτο που έχουν δημιουργηθεί σε περιοχές της πόλης

Παρέμβαση του Μένουμε Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το μεταναστευτικό αδιέξοδο, το ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας και των ΜΚΟ, των γκέτο που έχουν δημιουργηθεί σε περιοχές της πόλης.

Η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Μένουμε Θεσσαλονίκη στο 32ο θέμα του 27ου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, για το μεταναστευτικό αδιέξοδο, το ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας και των ΜΚΟ, των γκέτο που έχουν δημιουργηθεί σε περιοχές της πόλης. Υπάρχει γενικότερη διαφωνία μας με το πρόγραμμα React όπως λειτουργεί στην πράξη. Υπάρχει μια κανονικότητα στο μεταναστευτικό, όπου τα κύματα θα συνεχιστούν για πολλές δεκαετίες. Οι δουλέμποροι φέρνουν τους ανθρώπους στην Ευρώπη, και οι διεθνείς οργανισμοί και οι ΜΚΟ αναλαμβάνουν να τους εγκαταστήσουν. Αυτό δημιουργεί πολυπολιτισμικές κοινωνίες οι οποίες δεν είναι βιώσιμες για πολλούς λόγους. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ δεν έχει απάντηση για τα προβλήματα αυτά.

Δεν γίνεται να λέμε στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, και όλο το δυτικό σκέλος του Δήμου, ότι θα αναλάβει όλο το βάρος της διαχείρισης και εγκατάστασης των ανθρώπων αυτών, και θα γίνει με το ζόρι πολυπολιτισμική. Αυτό παράγει όλα τα φαινόμενα που καταγγέλλονται (π.χ. ξενοφοβία). Δεν είναι δυνατόν να εγκρίνουμε πολιτικές στο όνομα του ανθρωπισμού χωρίς να κατανοούμε ότι η πραγματική λειτουργία τους είναι αποδεδειγμένα αδιέξοδη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s