Εισήγηση του Γ. Ρακκά για το προσφυγικό-μεταναστευτικό

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα διοργάνωσε η Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος της Στέγης κ. Ιωάννης Γοπουρίδης ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Στέγης κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Σωτήρης Βόσδου και Ιωάννης Λιάσης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Ρακκάς, Δρ. Κοινωνιολόγος & Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και ο στρατιωτικός και πολιτικός αναλυτής κ. Σάββας Καλεντερίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν λεπτομερώς στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που ταλανίζει τη χώρα μας, ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία.

Στις τοποθετήσεις τους ανέλυσαν διεξοδικά το ζήτημα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Ελλάδα ως «ξέφραγο αμπέλι» και επισημαίνοντας ότι δεν αποτελεί πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης άλλα της Ελλάδας και μπορεί να επιλυθεί αν η κυβέρνηση λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Η εισήγηση του Γ. Ρακκά:

 

Πηγή κειμένου: infognomonpolitics.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s