Τα μπλουζάκια του Μένουμε Θεσσαλονίκη παράγονται (που αλλού;) στην Θεσσαλονίκη

…Είπαμε σε αυτήν την προεκλογική προσπάθεια, να μην βγάλουμε ένα μπλουζάκι που να διαφημίζει απλά την παράταξη και τον υποψήφιο δήμαρχο. Όχι μόνο επειδή υπάρχει… συνωστισμός στον προεκλογικό στίβο, και ο κόσμος έχει ήδη μπουχτίσει από φωτογραφίες υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, καθώς και από τις λοιπές διαφημίσεις των παρατάξεων. Αλλά γιατί τα συγκεκριμένα προεκλογικά υλικά προωθούν μιαν μαρκετίστικη αντίληψη για την πολιτική που εκφράζει πολύ επικοινωνία και λίγο ουσία.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, αφού ένα από τα κεντρικά ζητήματα αυτής της προεκλογικής περιόδου, είναι η Συμφωνία των Πρεσπών, ακριβώς επειδή κυρώθηκε κατά παράβαση του Συντάγματος και ενάντια στην βούληση του ελληνικού λαού, να αφιερώσουμε σε αυτό το ζήτημα τα μπλουζάκια μας.

Πήραμε, λοιπόν, ένα σκίτσο του Νικόλα, το οποίο κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο πριν από ένα-δυο μήνες,

…και φτιάξαμε ένα μπλουζάκι που εκφράζει μιαν άλλη αντίληψη για την πολιτική, που λέει ότι σε αυτήν μιλάμε για τα μεγάλα ζητήματα, τις ανάγκες και τις αγωνίες των Πολλών, και όχι για τον εαυτό μας.

Φτιάξαμε αυτά τα μπλουζάκια, που παράγονται στην Θεσσαλονίκη, σε δυο εκδοχές, μαύρο και άσπρο, και σε μεγέθη Μικρό, Μεσαίο, Μεγάλο, και Πολύ Μεγάλο (S, M, L, XL) προκειμένου να τα προωθήσουμε για την υποστήριξη του εγχειρήματός μας.

Στέλνονται σε όλη την Ελλάδα, με κόστος 10€ + τα έξοδα αποστολής, και τα έσοδα υποστηρίζουν τις προεκλογικές δραστηριότητές μας –καθώς, όπως έχουμε ξαναπεί, η πρωτοβουλία μας είναι μια πρωτοβουλία πολιτών, και όχι πολιτικών, ως εκ τούτου δεν υποστηρίζεται από κανέναν μεγάλο χορηγό, κρυφό ή φανερό, και ούτε θέλει να το κάνει.

Για τις παραγγελίες σας, στέλνετε ένα μήνυμα είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση menoumethess@gmail.com, είτε με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα που διατηρεί η δημοτική μας κίνηση στο facebook.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s