Εκστρατεία Προεκλογικής Οικονομικής Ενίσχυσης

Καθώς το Μένουμε Θεσσαλονίκη μπαίνει για τα καλά στην προεκλογική μάχη για τις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, προσφεύγει στην πηγή της πραγματικής του δύναμης –εκείνης που έκανε την παράταξη όλα αυτά τα χρόνια να αποτελέσει την πιο αποτελεσματική αντιπολιτευτική δύναμη στον Δήμο της Θεσσαλονίκης: Τους συνοδοιπόρους του, φίλες και φίλους, που δίνουν το ιδιαίτερο ‘κοινωνικό βάθος’ στις απόψεις και το όραμα που καταθέτουμε για την Θεσσαλονίκη του 21ου αιώνα, και αναβαθμίζουν την πρωτοβουλία μας σ’ ένα αυθεντικό ρεύμα πάλης για την απελευθέρωση του έθνους και της κοινωνίας.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι.

Γνωρίζετε ήδη πως η δημοτική παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη δεν διαθέτει μεγαχορηγούς, επιχειρηματικούς ή πολιτικούς πάτρωνες, ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με οργανωμένα συμφέροντα. Είναι μια δύναμη που βγαίνει από τα σπλάχνα της κοινωνίας, και αποτελείται από απλούς καθημερινούς ανθρώπους που αξιοποιούν το ήθος, την κοινωνική εμπειρία και τη γνώση τους για να επαναφέρουν τα κοινά της πόλης στην δημοκρατική τους αυθεντικότητα.

Την περιόδο που μας έρχεται προετοιμαζόμαστε, για να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη των δημοτικών εκλογών. Αυτή, ως γνωστόν, συνεπάγεται ένα σημαντικό κόστος, παρ ότι δεν θα κινηθούμε όπως οι υπόλοιπες παρατάξεις ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ για το επικοινωνιακό τους ρετουσάρισμα και την προβολή τους: Τουλάχιστον 5.000€ απαιτούνται για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων μας, και μερικές ακόμα, 2.000€ ή 3.000€ για την εκτύπωση του προεκλογικού μας υλικού, με το οποίο θα προσπαθήσουμε να οργώσουμε όλη την πόλη για να μεταδόσουμε το μήνυμά μας, καθώς τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης του κατεστημένου έχουν ήδη εκδηλώσει την πρόθεση να μας φιμώσουν.

Για την συγκέντρωσή τους, θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά εκδηλώσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα, καθώς και αυτή την έκκληση για συμμετοχική χρηματοδότηση. Γνωρίζουμε ότι η δύναμη πρωτοβουλιών σαν την δική μας κρύβεται στους πολλούς υποστηρικτές της, κι έτσι σας καλούμε να προσφέρετε τον οβολό σας στην κοινή προσπάθεια να ορθώσουμε «έναν άλλο πύργο ατίθασο» απέναντι στο αντιδημοκρατικό, αντικοινωνικό, εθνομηδενιστικό κατεστημένο.

Στήριξη μέσω τραπεζικού λογαριασμού:

Eurobank ΙΒΑΝ: GR8402602060000170101741556  (δικαιούχος Γιώργος Ρακκάς).

Πειραιώς IBAN: GR32 0171 0700 0060 7001 0118 085 (δικαιούχος Γιώργος Ρακκάς).

Στήριξη μέσω paypal:

Donate Button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s