Αναίτια προσαγωγή του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Μένουμε Θεσσαλονίκη και μελών της ομάδας μας.

 

Εδώ και λίγη ώρα, ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Μένουμε Θεσσαλονίκη Γ. Ρακκάς και άλλα μέλη της ομάδας μας, έχουν προσαχθεί αναίτια από τις αστυνομικές αρχές, ενώ κατευθύνονταν για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Πρωθυπουργού.

Στην προβοκατόρικη φιέστα του κυρίου Τσίπρα, είναι προσκεκλημένοι μόνο όσες κι όσοι φέρουν πάνω τους πιστοποιητικό φρονημάτων. Οι οποίοι πρόθυμα θα χειροκροτήσουν, τον Πρωθυπουργό που με ασύλληπτο θράσος έρχεται να κουνήσει το δάκτυλό του και να προσαγάγει αναίτια όλες κι όλους εκείνους που απειθαρχούν μπροστά σε μια κατάφορα μειοδοτική συμφωνία, με τους γείτονές μας.  Επιβεβαιώνοντας, πως ο πιο επικίνδυνος φασισμός είναι αυτός που κάθεται στην καρέκλα της εξουσίας.

Η αλαζονική, αυταρχική και εξουσιαστική ηθική που κομίζει στην πόλη μας ο πρωθυπουργός. Η εικόνα μας σιδερόφραχτης και αστυνομοκρατούμενης πόλης, που επιβάλει στην πόλη μας η κυβέρνηση. Μαρτυρούν με ασύλληπτο τρόπο πως έχουμε μπροστά μας, ένα θρασύ καθεστώς. Που σοφά ο λαός της πόλης το έχει αντιπολιτευτεί και απομονώσει.

Εμείς, που έχουμε διδαχθεί πολλά από τους πατριωτικούς και δημοκρατικούς αγώνες που αγκαλιάζουν την ιστορική διαδρομή της πόλης μας, γνωρίζουμε καλά τις μικρές και μεγάλες θυσίες που καλούμαστε να κάνουμε. Και θα τις κάνουμε, για να διασφαλίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την εθνικής μας αξιοπρέπεια, τη δημοκρατία  και τη συνεργασία με τους βαλκάνιους γείτονές μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s