Οι τοποθετήσεις και παρεμβάσεις του Μένουμε Θεσσαλονίκη στο 21ο Δημοτικό Συμβούλιο (27-8-2018)

α. Η τοποθέτηση του εκπροσώπου της παράταξής μας στο 21ο Δημοτικό Συμβούλιο (27-8-2018):
– Για το κατά Τσίπρα «τέλος των Μνημονίων», και την όξυνση της κρίσης.
– Ο λαός πρέπει να διαδηλώσει ειρηνικά στη ΔΕΘ κατά των καιροσκοπικών πολιτικών του Τσίπρα, και ενάντια στα μοντέρνα εμφυλιοπολεμικά συνθήματα.
– Να δηλώσει ο Δήμαρχος στον Πρωθυπουργό ότι οι υπογραφές στην Πρέσπα δεν εγκρίνονται από τους Θεσσαλονικείς και πως οι υπογραφές του Πρωθυπουργού στις οικονομικές συμφωνίας και στο κυβερνητικό έργο είναι προϊόν εξαπάτησης της μερικής πλειοψηφίας του λαού, με απαράδεκτα κοινωνικά αποτελέσματα.
– Για την παραχώρηση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης του Γενί Τζαμί σε μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό Κράτος, επίσημες, μουφτείες, επιλογή όχι «γκάφας» ὀπως είπε ο Δήμαρχος αλλά κάκιστη και επικίνδυνη, αφού προάγει την ατζέντα Ερντογάν.
– Για το δημοσίευμα των N.Y. Times για τη Θεσσαλονίκη, που την αντιμετωπίζει όχι ως προορισμό μνήμης αλλά ως προορισμό καλής διασκέδασης, η οποία είναι πολιτική μη μακρόπνοη κι όχι συνάντησης με το ιστορικό βάθος της πόλης.

 

β. Η παρέμβαση του εκπροσώπου μας στο 21ο ΔΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης για το ζήτημα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης

 

γ. Η παρέμβαση του εκπροσώπου μας στο 21ο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου (27-8-2018), για τα μέσα ατομικής προστασίας των εργαζομένων στην Καθαριότητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s