Μένουμε Θεσσαλονίκη: Συζητήσεις και Διαλέξεις

Το δημοτικό σχήμα Μένουμε Θεσσαλονίκη, ξεκινάει μια διαρκή ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων που έχει ως στόχο την διερεύνηση των όρων για μια εναλλακτική πολιτική στην Θεσσαλονίκη και την τοπική αυτοδιοίκηση. Στο πλαίσιό της προετοιμάζουμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συζητήσεων και διαλέξεων, πάνω στα σημαντικότερα προβλήματα της πόλης.

  • Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, συζητούμε με τον Γιάννη Πολυχρονιάδη, Υπεύθυνο γραφείου Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης Δήμου Νεάπολης-Συκεών, για τις Δράσεις Αειφορίας στο Πλαίσιο των Δήμων και τις παραδειγματικές πρακτικές στους τομείς διαχείρισης των απορριμάτων, πρόληψης και ανακύκλωσης. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του δημοτικού σχήματος Μένουμε Θεσσαλονίκη, στο ισόγειο του Δημαρχείου στις 7.30 μ.μ.

 

  • Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, στο στέκι του δημοτικού σχήματος, Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου, ο Λόης Λαμπριανίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (τμήμα Οικονομικών Επιστημών) θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Θεσσαλονίκη από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα: πορεία συρρίκνωσης της αναπτυξιακής της δυναμικής και προϋποθέσεις για μία δυναμική πορεία προς τα εμπρός». Η διάλεξη θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ.

Σας καλούμε όλες και όλους να μάθουμε, να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε πάνω στα αδιέξοδα της πόλης, στην γενεαλογία τους, και στις κρυμμένες δυνατότητες που υφίστανται για την υπέρβασή τους!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s