Συνάντηση με τον Πρύτανη του Α.Π.Θ. Γιάννη Μυλόπουλο

Ρακκάς1

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη 16-5-14

 Συνάντηση του Πρύτανη του ΑΠΘ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Ρακκά

 Τον Πρύτανη του ΑΠΘ, καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ρακκάς, επικεφαλής του συνδυασμού «Μένουμε Θεσσαλονίκη», συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Μπύρο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι ανησυχίες των νέων ανθρώπων, οι αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης και η σημερινή δυσχερής κατάσταση των πανεπιστημίων, αλλά και ο ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν στην έξοδο από τη κρίση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ρακκάς, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης: «Ο συνδυασμός «Μένουμε Θεσσαλονίκη. Ούτε φυγή / Ούτε υποταγή» αποτελεί μια πρωτοβουλία νέων ανθρώπων που θέλουν να παρέμβουν στα κοινά της πόλης. Κεντρικό θέμα του συνδυασμού μας είναι το φαινόμενο της μαζικής φυγής της νέας γενιάς, των νέων επιστημόνων, που αποκτά εκρηκτικές διαστάσεις. Θεωρούμε ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο μπορεί να αποτελέσει μοχλό για την ανάσχεση της φυγής των νέων και την παραγωγική ανασυγκρότηση που έχει ανάγκη τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και η χώρα».

Ρακκάς2

Από την πλευρά του, ο Πρύτανης του ΑΠΘ δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι νέοι άνθρωποι με σχέδια και όνειρα αναμειγνύονται στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Το μέλλον ανήκει στους νέους».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s