Στηρίξτε οικονομικά τον συνδυασμό Μένουμε Θεσσαλονίκη!

OIKONOMIKA

Ο συνδυασμός μας, θα διεξάγει μια «λιτή» προεκλογική εκστρατεία. Όχι μόνο κατ’ ανάγκην. Πιστεύουμε ότι ο χορός των χιλιάδων ευρώ που ξετυλίγεται σε κάθε προεκλογική περίοδο, αποτελεί τον μέγιστο δείκτη ολιγαρχικής στρέβλωσης της διαδικασίας, απόδειξη ότι η πολιτική είναι μόνο για τους πλούσιους και τους δυνατούς.

Εμείς θέλουμε να συγκρουστούμε και έμπρακτα με αυτήν την διαδικασία, μέσα από μια προεκλογική εκστρατεία, που θα έχει πολύ τρέξιμο, διευρυμένη συμμετοχή, συντροφικότητα, αλληλεγγύη και… ελάχιστο προϋπολογισμό. Ο οποίος βέβαια και θα βγει από τις δικές μας τσέπες, της οικογένειάς μας, των φίλων και των υποστηρικτών μας.

Ξεκινάμε, λοιπόν, μια διαδικτυακή καμπάνια συλλογής χρημάτων για να βγάλουμε σε πέρας το ελάχιστο κόστος της προεκλογικής εκστρατείας (κόστος ψηφοδελτίων, κάποιες αφίσες, φυλλάδια, και ίσως υποδομή για ένα περίπτερο). Για μας η αυτοχρηματοδότηση των εγχειρημάτων από τους ίδιους τους ανθρώπους που συμμετέχουν, αλλά και αυτούς που επιθυμούν να τα στηρίξουν δεν είναι ανάγκη. Είναι επιλογή, απαραίτητος όρος αυτονομίας, και χειραφέτησης από εξαρτήσεις.

Το έχουμε ξαναπεί. Δύναμή μας δεν είναι ότι έχουμε πολλά. Δύναμή μας είναι ότι είμαστε πολλοί! Γι’ αυτό, και 1€ έχει σημασία.

Στηρίξτε οικονομικά τον συνδυασμό Μένουμε Θεσσαλονίκη!

Donate Button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s